Fabryka kwiatów

Wyświetlanie 8 wpisów - od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Anna
    Uczestnik

Co do wpisu o agencji kwiatow to prawda mój kolega tam pracował i faktycznie nie wypłacają ludzią kasy parodia. ludzie pracują tam po 12h atmosfera beznadziejna, same ruskie , litwińcy z tego co mówił niefajnie a ludzi tez jak popychadło traktują ….troche ludzi zrezygnowało i napewno już do tej fabryki nie wrócą

agnessa
    Uczestnik

A o ktorej agencji mowicie? Bo przyjmuja tam 3 agencje

Anna
    Uczestnik

dokaldnie nie bede sypała tu nazwami Agencji ale z tego co wiem to jedna z nich narzuciła im największy podatek, a nadodatek za przepracowane 3 dni zapłacili im za 1 dzień , tak bynajmniej chłopak który tam robił mówił wię c napewno trzeba uważać na te Agencje i dowiedzieć się wcześniej o opinie

Urszula
    Uczestnik

Ach, uroki pracy przez agencje.
    Na jedyna, ktora nie moge narzekac byl Spring Personnel.
    A ja bym na miejscu ludzi oszukiwanych przez agencje mowila o tym glosno. Im wiecej ludzi o tym mowi, tym lepiej.

kaśka
    Uczestnik

to prawda a agencja ktora oszukuje to mrn, nie wyplacaja pieniedzy, moj brat ze szfagrem za przepracowane 55 godzin dostali po 200 funtow z groszami, i to najpierw musieli sie na upominac o pieniadze

Anna
    Uczestnik

OOOOO a ja tu widze żę MRn serdecznie zaprasza do rejestracji lol i się tlumaczą teraz o zaległych pieniądzach parodia , teraz jak ludzie zaczeli głośno o tym mówić brak słów

maggi
    Uczestnik

No to nieciekawie to wyglada z tego co czytam, i jeszcze sie oglaszaja 🙂

agnessa
    Uczestnik

A te 40 godzin tygodniowo to chyba na 4 osoby liczone

Wyświetlanie 8 wpisów - od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.