Doncaster recruitment

Wyświetlanie 4 wpisów - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Witam. Potrzebuję aktualnego numeru telefonu do w/w agencji. Byłem na ich stronie i okazało się że adres siedziby który tam podali jest już nie aktualny.. Kiedy dzwonie na podany tam numer jest sygnał ale nikt nie odbiera (próbuję od kilku dni..). Więc jeżeli ktoś ma pracę/znajomego/etc. co jest związane z tą agencją to proszę o jakiś kontakt, na maila(mormocs@gmail.com) lub przez prywatne wiadomości.

Ewentualnie jeżeli ktoś ma znajomego lub sam pracuję w magazynie B.A Components to również proszę o jakieś dane umożliwiające kontakt z nimi, bardzo mi zależy na pracy tam 🙂

Pozdrawiam serdecznie.
    Wojciech Kudryński

Doncaster
    Klucznik

Proszę spróbować na ten numer 01302 342660 w godzinach 10.00 – 15.00. Oni chyba ciągle mieszczą się w tym samym budynku ale spotkania tylko po umówieniu się.

Niestety cały czas poczta głosowa się zgłasza.. próbowałem już dawno dodzwonić się na ten numer, zostawiłem parę wiadomości ale bez odzewu z ich strony.

dark cat
    Uczestnik

Jesli chodzi o ta agencje to mieszcza sie przy salonie fryzjerkim „Prestige” w sklepie na rogu. Niestety nie ma ich szyldu. Co do ich dzialalnosci to nie radze sie tam zatrudniac. Oszukuja na kazdym kroku, nie daja wypracowanego urlopu a jak juz sie cudem uda to nie placa za niego. Dodatkowo nie odpowiadaja na telefony a jesli juz to nie mozna sie z nimi dogadac, traktuja czlowieka jak smiecia.

Wyświetlanie 4 wpisów - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.