Dobry ortodonta w Doncaster

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Doncaster
    Keymaster

Czy ktoś może zakładał sobie w Anglii stały aparat ortodontyczny. Możecie polecić jakiegoś dobrego ortodontę w Doncaster lub niedaleko?

magdalena
    Participant

czesc. tak ja znam bardzo dobrego ortodonte w doncaster i chyba jednego z lepszych w okregu. nazywa sie damian burke i przyjmuje przy polskim kosciele. sam aparat zakladalam w polsce bo wychodzi to znacznie taniej. jednakze podkrecalam go wlasnie w orthodontic centre choc koszt calego leczenia nie jest tani ale efekt super. aparat mam juz sciagniety teraz mam juz aparat retencyjny. jezeli cie to nadal interesuje to moge podac dokladny adres i telefon. ja go osobiscie polecam.

Doncaster
    Keymaster

Pewnie! Napisz może na priva. A wiesz ile biorą za założenie? Dzięki.

Krystian
    Participant

czesc, mam juz zalozony aparat od stycznia 2010, ale wyjazdy do polski co kilka tygodni to dosc duzy wydatek. Czy mozesz mi napisac ile kosztuje wizyta, czy jest trudno sie dostac, ile trzeba czekac na wizyte. Czy nie ma problemu z rozpoczetym leczeniem? jak to w Twoim przypadku wygladalo? Czy to jest Anglik? Mozesz mi podac adres i telefon. dzieki

Doncaster
    Keymaster

To o nich piał wrobel [url=http://www.theorthodonticcentre.co.uk]www.theorthodonticcentre.co.uk[/url]. Są na Chequer Rd w Doncaster. Jeszcze do nich nie dzwoniłem ani nie byłem to nie wiem jakie ceny ale wrobel poleca 🙂

Myślę, że jak policzyć dojazdy do Polski i urlopy to tak dużo drożej nie wyjdzie. Moja żona robiła w Polsce to wiem jaki to ból latać regularnie.

magdalena
    Participant

cena hm no tak koszt leczenia wyniosl mnie 2400Ł za podkrecanie ale mozliwosc jest w ratach przez 16mies po 150Ł. jest to anglik i jeden z lepszych specjalistow w okregu. bez zadnego problemu mnie tam przyjeli musialam miec tylko skierowanie od dentysty do tego konkretnie ortodonty i byc po wizycie u dentysty ktory stwierdza ze zeby nadaja sie do leczenia ortodontycznego;) strone internetowa podal kolega michal gdzie masz podany adres i telefon. obsluga bardzo mila. nie jest tanio ale po obliczeniu dojazdow do polski i traceniu urlopu na to wszystko plus zaplacenie za wizyte w pl wychodzi na to samo a ortodonte masz pod reka. ja aparat juz sciagnelam i teraz nosze retencyjny i z efektow jestem zadowolona takze polecam;) a jak za drogo to wpisz w google gdzie znajduja sie inni ortodonci w okregu. na poczatku moj dentysta dal mi skierowanie do zupelnie innego ortodonty ale ja sie uparlam zeby isc do tego(renoma) w orthodontic centre. daj znac czy cie przyjeli;)pozdrawiam

magdalena
    Participant

zapomnialam napisac ile czekalam na wizyte bylo to ok 6tyg czyli mniej wiecej tyle ile sie czeka na podkrecenie a im wczesniej to zalatwisz tym lepiej dla ciebie. aha i jest ci potrzebne zdjecie rentgenowskie z polski. ja wizyty mialam srednio co 6-8tyg i z wizyty na wizyte widzialam lepsze efekty-ty juz pewnie tez zauwazasz;) pozdrawiam

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.