DENTYSTA DONCASTER

• Ten temat ma 12 odpowiedzi, 7 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 13 lat temu przez she87.
Wyświetlanie 13 wpisów - od 1 do 13 (z 13 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    kaaziu1
    Uczestnik

Gdzie trzeba najpierw zadzwonic aby przyznali dentyste? Dzieki za pomoc.

Urszula
    Uczestnik
    kaaziu1
    Uczestnik

dzieki juz wszystko wiem 🙂

dominisia20
    Uczestnik

Ja nie korzystalam z takich uslug jak szukanie po przychodniach tutaj dentysty bezposrednio pojechalam do przychodni Genix w Coinsborough i do dzis tego nie zaluje bezposrednio mnie tam przyjeli bez proszenia bez zbednych pytan.Przydzielono mi polskiego dentyste tylko samemu trzeba aplikacje wypelnic na miejscu potem umowic sie na spotkanie wystarczy tylko znalesc w internecie genix coinsbrough zadzwonic i nawet telefonicznie do dentystki Marzeny sie umowic

Urszula
    Uczestnik

Nie kazdemu zalezy, zeby koniecznie isc do polskiego dentytsy. Dla mnie moze byc Angliki, czy Angielka, oby wiedzieli, co robia. Kiedys chodzilam, niechcacy trafilismy, do Polki i nie powiem, zebym byla bardzo zadowolona.

kaaziu1
    Uczestnik

ja mam angielska dentystke na Intake i jestem zadowolona 🙂 zalezy od podejscia lekarza, nie wazne czy to Polak czy Anglik 🙂

andrzej
    Uczestnik

[quote=”kaaziu1″ post=2528]ja mam angielska dentystke na Intake i jestem zadowolona 🙂 zalezy od podejscia lekarza, nie wazne czy to Polak czy Anglik :)[/quote]
    Nie chodzi o to czy Polak czy Anglik ale o fachowosc

Katarzyna
    Uczestnik

polecam pania Jole w Hull

prywatna klinika
    przyjazna dla pacjentow
    rejestracja po polsku
    079 310 00149

plomba 70 funtow

Kicia
    Uczestnik

Mysmy dostali namiary na dentyste polaka i mąż dzisiaj psozedl na 1 wizyte jak na prywatny gabinet to tanio 4 razy pojdzie leczenie zebow i tylko 50 funtow on przyjmuje w Rotherham

Katarzyna
    Uczestnik

Kicia jestes pewna ze 4 wizyty i tylko 50 funtow

Kicia
    Uczestnik

Tak nawet 49 funtow wsumie mąż mi mówi rozłozone to jest na raty już zapłacił 18f przy pierwszej wizycie teraaz mam dopłacic 31 funtów tylko wszystkie appointmenty ma wypisane na kartce co 2 tyg mniej wiecej i bedzie mial leczone 4 zeby tak lekarz powiedzial tez jestesmy zdziwieni ale faktycznie taka cene podali i napisali to jest malutki gaibnet na obrzeżu rotherham takze nie jakas tam clinica moze dlatego nie mam pojecia wazne ze nie drogo a cos zacznie robic

Urszula
    Uczestnik

Jesli gabinet dentystyczny ma podpisana umowe z NHS, to wlasnie taka jest cena leczenia. Jesli masz np. infekcje i potzrebujesz kilku wizyt, to placi sie jedna stawke i tak.

she87
    Uczestnik

hej
    prosze podaj namiary do tego dentysty w rotherham, jakis telefon i adres bo musze sie jak najszybciej wybrac, nie mówie super po angielsku ale moze jakos sie dogadam.

Wyświetlanie 13 wpisów - od 1 do 13 (z 13 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.