Czy są tu bezrobotni?
Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl › Fora › Polskie forum – Polonia w Yorkshire › Praca › Czy są tu bezrobotni?
- Ten temat ma 16 odpowiedzi, 10 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 13 lat, 6 miesięcy temu przez
ania oles jaouadi.
-
AutorWpisy
-
3rd lipiec 2012 o 4:53 pm #4526
dzulka
UczestnikObecnie szukam pracy w Doncaster, może są tu jacyś bezrobotni którzy chcą mi potowarzyszyć w chodzeniu po agencjach?
Słyszeliście w jakich agencjach teraz przyjmują do pracy?
Za wszelkie info z góry dziękuje 🙂3rd lipiec 2012 o 7:19 pm #4527Gelo87
UczestnikWitajcie,
jestem tu nowy, dopiero wybieram się na Wyspy. Planuję wyjazd w przyszłym tygodniu. Znjaoma, która tam mieszka mówi, że papierosy oraz piwo są bardzo drogie, w polskich sklepach ceny są asronomiczne.
Stąd mój pomysł, że skoro już będę jechał, a będę jechał autem, mogę wziąć polskie papierosy. Tylko musiałbym orientacyjnie wiedzieć kto i jak dużo by sobie życzył?
Bardzo proszę o w miarę szybkie odpowiedzi.
3rd lipiec 2012 o 9:09 pm #4528dzulka
UczestnikNie rozumiem co to ma wspólnego z tematem ?
Dlaczego nie założyłeś osobnego wątku? :huh:3rd lipiec 2012 o 9:33 pm #4529Gelo87
UczestnikSzczerze mówiąc, bo nie wiem jak…:-/
Szukałem gdzie to zrobić, ale nie widzę… Może pomożesz?
3rd lipiec 2012 o 9:48 pm #4530dzulka
Uczestnikto proste
forum
|
praca
|
Na zielono jest nowy wątek4th lipiec 2012 o 12:33 am #4534Urszula
UczestnikOczywiscie, ze sa bezrobotni, np ja 😉
O ile wiem to Meridian teraz bedzie przyjmowal do Nexta. Dzis bylam u nich. Gi Group ma miec jakies magazyny, a Travail ma pakowanie zarcia dla rybek i sprzatanie, ale trzeba siedziec pod telefonem i cdzekac, az zadzwonia. Tylko to zarcie dla rybek moze byc dla kogos, kto juz dla tej agencji pracowal. Taka wspaniala praca… :laugh:4th lipiec 2012 o 1:36 am #4535dzulka
UczestnikJa bylam w Meridianie ale nie mam NIN wiec nie przyjmą mnie,
to samo w Travail,
w Prestige Recruitment jest praca ale trzeba miec samochod by do niej dojechac,
do Taskmastera ide jutro – tam z kolei trzeba miec konto bankowe
złozylam aplikacje do PMP tam przyjmuja bo bedzie praca za 3 tyg w GooleJesli wiecie cos wiecej to piszcie 🙂
4th lipiec 2012 o 9:09 pm #4540Wojciech
UczestnikDHL w Bawtry przyjmuje przez agencje Milestone OPS. Meridian i Solsbury Solution (Wakefield) przyjmują do Nexta i PMP do jakichś sałatek właśnie w Goole. PS. Ktoś się wybiera do Nexta może ?:)
5th lipiec 2012 o 12:22 am #4541monia_maniek
Uczestnikja sie wybieram do nexta ale przez agencje relay recruitment
5th lipiec 2012 o 2:48 am #4542Piotr Orzechowski
UczestnikW Polypipe Edlington jest 8 ofert pracy na mouldingu, może wybierzcie się tam spytajcie w Gate 1 o aplikacje i złóżcie papiery?
6th lipiec 2012 o 3:34 am #4546Urszula
UczestnikTeraz tez Templine szuka ludzi do Asdy na dwa miesiace.
Trzeba zadzwonic i umowic sie na spotkanie: 01375376567, 0774763673418th lipiec 2012 o 1:25 am #4565?
UczestnikWie ktoś jak wygląda dojazd do Nexta w south elmsall?
A może jest ktoś kto ma miejsce w aucie?
11th sierpień 2012 o 1:50 am #4645boooom
Uczestnik[b]dzulka napisane:[/b]
[quote]Ja bylam w Meridianie ale nie mam NIN wiec nie przyjmą mnie,
to samo w Travail,
w Prestige Recruitment jest praca ale trzeba miec samochod by do niej dojechac,
do Taskmastera ide jutro – tam z kolei trzeba miec konto bankowe
złozylam aplikacje do PMP tam przyjmuja bo bedzie praca za 3 tyg w GooleJesli wiecie cos wiecej to piszcie :)[/quote]
z tymi sałatkami w goole to wiem tyle, że dzwoniłem dziś (czyli ponad miesiąc po ostatnim 'za 2-3 tygodnie’) i powiedziano mi, że mam czekać kolejne 2-3tygodnie. Ktoś wie coś więcej?
11th sierpień 2012 o 4:10 am #4647Urszula
UczestnikJak juz dostaniesz prace z PMP, to pamietaj o £5 dziennie za dojazd. Chyba, ze masz wlasny transport.
11th sierpień 2012 o 4:24 am #4648iga9
UczestnikMi powiedzieli, że nowy kontrakt będzie pod koniec sierpnia.
Ale z tym transportem to mają jakiś program, że pobierają od wypłaty kase na transport i to chyba wychodzi mniej niż 5 funtów. -
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.