CO sadzicie o koncercie zespolu „WEEKEND” W DONCASTER 16 GRUDNIA

Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl Fora Polskie forum – Polonia w Yorkshire Rozrywka, hobby CO sadzicie o koncercie zespolu „WEEKEND” W DONCASTER 16 GRUDNIA

Wyświetlanie 13 wpisów - od 1 do 13 (z 13 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    WAKSIU
    Uczestnik

16 Grudnia Niedziela w Doncaster odbedzie sie koncert zeplou „WEEKEND”, cena biletu to £12 w przedsprzedazy a £15 na drzwiach w dniu koncertu. Kazdy zakupiony bilet bedzie mail 20% znizki na zakupy w sklepie „U Andrzeja” na Intake oraz w nowo otwartym sklepie z odzywkami ” Mutant Muscle” i w salonie fryzjerskim „Galeria Urody” na Copley Road w Doncaster.
    Impreza bedzie w sumie trwala 5 godz, w przerwach koncertu dyskoteke poprowadzi DJ MAXXY

Podoba sie pomysl???
    Piszcie co o tym sadzicie!

Attachments:
    dagus
    Uczestnik

a gdzie sie odbędzie ten koncert w jakim miejscu……bo nie widze info. :unsure:

Bartek N
    Uczestnik

B) no niestety juz mam zabookowany bilet ale napewno bd wesolo hehe

agnessa
    Uczestnik

Super 😉 tylko wiecej informacji by się przydało 😉

WAKSIU
    Uczestnik

WITAM I DALEJ NIEWIEM CZY CHCECIE TAKI KONCERT W DONCASTER BO BEDA JESZCZE KONCERTY W LEEDS I PRESTON

agnessa
    Uczestnik

A gdzie można bilet kupić? 🙂

WAKSIU
    Uczestnik

WITAM KONCERT BEDZIE W KLUBIE WALKABOUT W DONCASTER ,A BILETY MOZNA KUPIC JUZ W :
    -POLSKI SKLEP U ANDZEJA NA INTAKE
    -POLSKI SKLEP MIESNO-SPOZYWCZY EWA
    -POLSKI FRYZJER I SKLEP Z ODRZYWKAMI NA COPLEY ROAD

ILOSC BILETOW OGRANICZONA MOZNA JESZCZE KUPIC BILETY VIPOWSKIE
    Z BILETEM MACIE JESZCZE SPORO ZNIZEK DO SKLEPOW I SALONOW NA TERENIE DONCASTER OD20%-25% NA ZAKUPY

Litości co to jest zespół Weekend … myślałem że disco w polu już umarło śmiercią naturalną a tu taka niespodzianka 😛

Doncaster
    Klucznik

[quote=”ThePesH” post=2417]Litości co to jest zespół Weekend … myślałem że disco w polu już umarło śmiercią naturalną a tu taka niespodzianka :P[/quote]
    Rozdawalismy już w konkursach bilety na różne wydarzenia i żadne inne nie wzbudzało takiego zainteresowania 🙂

WAKSIU
    Uczestnik

widze ze niektorzy tylko lubia krytykowac niech sami cos zrobia jak sa tacy wygadani a ty czego sluchasz mondralo wielki; takich jak ty to powinni wlasnie czymac na wsi, a ta litosc to se wsadz niepowiem gdzie

Jesli naprawde chcesz wiedziec czego slucham i co robie wygoglaj sobie „Synthetic Island” 🙂
    Albo zajrzyj w kwietniu do Sheffield na Resistanz Festival w Corporation.

Chciales wiedziec co sadzimy odemnie masz szczera odpowiedz.

WAKSIU
    Uczestnik

sluchaj czego chcesz ja nie krytykuje twojei muzyki wiec ty tez nie krytykuj ,waszyscy mowia ze to wiocha ale kazdy sie bawi jak teraz w polskiej przy weekendzie ona tanczy dla mnie cala sala szalala.

Jaki odbiorca taki produkt …

Wyświetlanie 13 wpisów - od 1 do 13 (z 13 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.