Ciekawe miejsca w Doncaster – fotografia street

Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl Forums Polskie forum – Polonia w Yorkshire Turystyka Ciekawe miejsca w Doncaster – fotografia street

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    foto-graficznie
    Participant

Co według was można by utrwalić na fotkach? Chodzi mi głównie o zakątki w Doncaster (lub okolicach), w które zwykli ludzie raczej się nie zapuszczają – ruiny, opuszczone budynki magazyny. Ewentualnie może miejsca, w którym coś się dzieje ciekawego. Ogólnie to szukam inspiracji i tematu na zdjęcia.

Ostatnio przypadkiem natrafiłem na miejsce usytuowane „gdzieś” za Doncaster, gdzie można było zaobserwować budzącą się do życia przyrodę. Polecam na spacerki, rowerek czy aby sobie pobiegać.

Tutaj kilka fotek:

http://foto-graficznie.pl/1-majowy-wypad-za-miasto/

Attachments:
    Marcin
    Participant

http://www.panoramio.com/user/2036527 chętnie bym się też dowiedział o ciekawych miejscach w Doncaster :dry:

Palwel
    Participant

pare dni temu podczas ”festiwalu muzyki polskiej” czy jak go tam zwali, postanowilem zobaczycz okolice i za stadionem jest dosyc ciekawa gorka z ktorej widok na jeziorko i mieszczace sie za nim miasto jest piekny. Niestety brak sprzetu nie pozwala na uwiecznienie, ale polecam 😉

grzegorz
    Participant

CHyba gorszego miejsca w Anglii nie ma jak ten caly Doncaster i okolice,bezrobocie,rasizm i (…).

Maniusia89
    Participant

Temat postu to ciekawe miejsca w Doncaster, a nie sugestie ze wszystkiego niezadowolonych ludzi. Jak ktos chce pracowac to znajdzie prace, zwlaszcza w tym okresie, wystarcza checi 🙂 A nie tylko uzalanie sie jak to jest zle, nikt Cie tu nie trzyma, w Polsce moze wiecej pracy za lepsze pieniadze. Pozdrawiam

A co do ciekawych miejsc w Doncaster to na pewno Lakeside tam gdzie jest to jeziorko, fajny klimat, labedzie, kaczki 🙂

dziabaduch
    Participant

Sandall Park 🙂 Tam tez jest jeziorko i na zdjecia tez spoko (przynajmniej moim okiem 😉 )

Marcin
    Participant

[quote=”strzalka1983″ post=3159]Co według was można by utrwalić na fotkach? Chodzi mi głównie o zakątki w Doncaster (lub okolicach), w które zwykli ludzie raczej się nie zapuszczają – ruiny, opuszczone budynki magazyny. Ewentualnie może miejsca, w którym coś się dzieje ciekawego. Ogólnie to szukam inspiracji i tematu na zdjęcia.

Ostatnio przypadkiem natrafiłem na miejsce usytuowane „gdzieś” za Doncaster, gdzie można było zaobserwować budzącą się do życia przyrodę. Polecam na spacerki, rowerek czy aby sobie pobiegać.

Tutaj kilka fotek:

http://foto-graficznie.pl/1-majowy-wypad-za-miasto/%5B/quote%5D

Wczoraj trafiłem w miejsce które polecasz, a jak z piwkiem? Już wiem gdzie to jest 🙂 Pozdrawiam!

calineczka
    Participant

Jak porobisz fotki to pochwal się 🙂 Z chęcią bym je pooglądała

Ewa Kanasik
    Participant

moim zdaniem powinienes fotografowac wszystko co wg ciebie jest ciekawe
    to co inni uwazaja za ciekawe miejse moze nie byc wcale interesujace dla ciebie

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.