Carr Boot Sale, Doncaster, 4 marca

Wyświetlanie 5 wpisów - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Doncaster
    Klucznik

Czy ktoś był dzisiaj(04.03.2012) na 'karbocie’ w Doncaster? Deszczyk pada, nie wiem czy dziś sprzedają?

90% handlarzy na CarBoot`ach to ci sami co sprzedają na markecie w Doncaster, Selby itp. Bez względu czy pojedziesz pod Tickhill czy tu pod stadion, to samo znajdziesz we wtorki, środy, piątki i soboty, na hali i obok w centrum.

Doncaster
    Klucznik

[b]sniper00 napisane:[/b]
    [quote]90% handlarzy na CarBoot`ach to ci sami co sprzedają na markecie w Doncaster, Selby itp. Bez względu czy pojedziesz pod Tickhill czy tu pod stadion, to samo znajdziesz we wtorki, środy, piątki i soboty, na hali i obok w centrum.[/quote]
    Raz na rok mam ochotę wybrać się na karbot a tu pada 🙁 Nie pojechałem w końcu.
    Szukam staroci używanych raczej, nie wiem czy na markecie znajdę. Kosze wiklinowe, stare walizy etc… może jakieś fajne stare krzesło, sofa…

Grzegorz
    Uczestnik

[quote]Raz na rok mam ochotę wybrać się na karbot a tu pada Nie pojechałem w końcu.
    Szukam staroci używanych raczej, nie wiem czy na markecie znajdę. Kosze wiklinowe, stare walizy etc… może jakieś fajne stare krzesło, sofa… [/quote]
    Bylem dzisiaj kolo 10, ale w taka pogode to malo handlarzy bylo wiec nawet nie wysiadalem z samochodu i zawinelem sie do domu. 2 tygodnie temu byla ladna pogoda i duzo handlarzy wiec mozna bylo cos fajnego kupic. Musisz wybrac sie w ladny dzien, a napewno cos znajdziesz co Ci wpadnie w oko bo starych rzeczy tam troche maja. 🙂

Edyta Walasik
    Uczestnik

W środę na markecie znajdziesz dużo staroci. Ostatnio był facet miał antyki, przeróżne. Ustawiony był przy ścianie hali targowej, za ludzmi co sprzdaja zabawki 🙂

Z reguły tak jest, ze jak pogoda fatalna to handlowców też mało. Duzy carboot z tego co wiem jest koło Selby. Może tam warto się wybrać, większe prawdopodobieństwo znalezienia czegoś ciekawego.

Wyświetlanie 5 wpisów - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.