Autobusem do Polski – Sindbad
Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl › Fora › Polskie forum – Polonia w Yorkshire › Hyde Park – Różne tematy › Autobusem do Polski – Sindbad
- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 13 lat, 9 miesięcy temu przez
Witold.
-
AutorWpisy
-
6th sierpień 2012 o 8:37 am #4612
Witold
UczestnikWitam,
Wraz z dziewczyną wybieramy się do Polski stąd mam parę pytań do tych co już jechali autokarem.
czy ktoś z forum jechał już autokarem do Polski z Doncaster?
Skąd odjeżdża autobus? Z frenchgate’u?
Wygodnie się jedzie?
Z góry dzięki za informacje 🙂6th sierpień 2012 o 5:27 pm #4613Doncaster
KlucznikChyba ciągle odjeżdża z Frenchgate. Widzę go często w Doncaster i jest raczej pusty, powinniście mieć dużo miejsca. Wygodny może jest ale na 30 minut a nie na 36 godzin 🙁
6th sierpień 2012 o 11:13 pm #4614Agata
UczestnikNie mam pojecia co Was sklonilo aby podrozowac autokarem w tym przypadku Sindbadem,ja korzystalam dwukrotnie jak i moja mama czesto ,z racji tego ze ma stracha przed lotami samolotowymi.Owszem odjazdy sa z bus station zawsze o godz 9.00.Jest to jednak bardzo meczaca podroz ok.26 godz.nie zawsze mila obsluga,niekiedy nawet nie mozna skorzystac z toalety.Kierowcy czesto wysiadaja aby sie posilic a ludziom kaza siedziec w autokarze albo byc w poblizu,gdzie pewnie nie jeden podrozny mialby ochote zjesc cos cieplego i pozywnego,niestety musi sie zadowolic goracym kubkiem lub herbatka podawana w busie.To tyle,to jest moja opinia,z tego co wiem bilety tez nie naleza do najtanszych.Przyjemnej podrozy.
6th sierpień 2012 o 11:58 pm #4617Witold
UczestnikWitam,
dzięki za odpowiedzi w temacie 😉
Do wycieczki autokarem skłonił nas fakt ceny za samolot, który nie był dużo tańszy a za bagaż w samolocie trzeba dopłacić.
Poza tym moja dziewczyna chciała się przejechać autokarem 😛
Ciekawe czy po odciskach na dupie będzie dalej uśmiechnięta 😛7th sierpień 2012 o 6:17 pm #4627Lily
UczestnikPiszesz aby pisać nigdy nie widziałeś autobusu Sindbad , a co dopiero jechać nim .
To oszczerstwo!!!!!!!!!!!!!!!! GORĄCY KUBEK HA HA HA HA JUŻ PO TYM WPISIE WIDZĘ ZE NIE MASZ CO ROBIĆ TYLKO PISAĆ BZDURY :side: :woohoo:7th sierpień 2012 o 11:26 pm #4628Urszula
UczestnikChyba w kazdym autokarze mozna wypic goracy kubek, ale zeby nie miec mozliwosci wyjscia z autokaru? Chcesz, to wychodzisz na kazdym postoju. Kto jechal tym autokarem? Stado baranow, ktorymi mozna kierowac wedle uznania?
8th sierpień 2012 o 5:03 am #4630Witold
Uczestnik[b]lily napisane:[/b]
[quote]Piszesz aby pisać nigdy nie widziałeś autobusu Sindbad , a co dopiero jechać nim .
To oszczerstwo!!!!!!!!!!!!!!!! GORĄCY KUBEK HA HA HA HA JUŻ PO TYM WPISIE WIDZĘ ZE NIE MASZ CO ROBIĆ TYLKO PISAĆ BZDURY :side: :woohoo:[/quote]
lily, jechałaś może Sindbadem? Byłbym wdzięczny za opinię 😉8th sierpień 2012 o 8:04 am #4632Lily
UczestnikPOWIEM TAK I PRZEPRASZAM ZA SŁOWA MASZ KULTURĘ 🙂 POLECAM SINDBADA JEŻELI NIE PRZERAŻA CIE 26 GODZINNA PODRÓŻ . OBSŁUGA MIŁA. O ILE WIEM GORĄCYCH KUBKÓW NIE SERWUJĄ
WŁAŚNIE ZA KILKA DNI MOJA RODZINKA WRACA SINDBADEM DO POLSKI.
INNYCH PRZEWOŹNIKÓW NIE POLECAM B)8th sierpień 2012 o 8:08 am #4633Lily
UczestnikA A A KAWA , HERBATA I ZIMNE NAPOJE ZA OPŁATĄ
8th sierpień 2012 o 11:55 pm #4637Witold
Uczestnikdzięki [b]lily[/b] za opinię 😉
Jechałem już kilkakrotnie autokarami ponad 24h więc wprawę mam 🙂
wyjeżdżamy w weekend więc po powrocie sam zdam też relację, może komuś się przyda temat 😉 -
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.