Asos Barnsley
Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl › Fora › Polskie forum – Polonia w Yorkshire › Praca › Asos Barnsley
- Ten temat ma 11 odpowiedzi, 8 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 12 lat, 10 miesięcy temu przez
M K.
-
AutorWpisy
-
14th maj 2013 o 3:00 pm #5808
kasia
UczestnikHej. Moze ktos napisac opinie na temat pracy w Asos na dzien dzisiejszy…jutro mamy interview i chcemy sie trochu przygotowac..:)jakie warunki ogolnie panuja w Asos, czy duzo rodakow tam pracuje ? My idziemy przez agencje Transline Resource Group… czytalam opinie w Internecie i sa nie za specjalne.. ale trzeba przekonac sie na wlasnej skorze.jesli ktos chce sie podzielic info to bardzo prosze;) pozdrawiam
27th maj 2013 o 11:03 am #5860Jan Kowalski
UczestnikObóz pracy o zaostrzonym rygorze. Normy niemozliwie wyśrubowane, ciężka atmosfera, niemili team liderzy i stąd ciągła rotacja ludzi i nabór co kilka tygodni. Jedna przerwa na cały dzień pracy, nie ma możliwości spóźnienia się ani poobijania. Co chwilę kontrole, przeszukiwanie kieszeni, ręce do gory i wszystko z kieszeni. Jak za okupacji. Przy kiblu kontrola, przy wejściu kontrola i jeszcze do tego łażą po całym magazynie ciecie o twarzach seryjnych morderców i na wyrywki przeszukują ludzi.
27th maj 2013 o 5:07 pm #5861Agnieszka
UczestnikTrochę przesadzacie, nawet więcej niż trochę.
27th maj 2013 o 7:08 pm #5862she87
Uczestnikjak komuś zależy na pracy będzie pracował, aż tak strasznie nie jest ale można zawsze w między czasie szukać czegoś lepszego jak ma się własny transport,trzeba wyrobić wysoką normę, jest podstawowa stawka i bank holiday jest traktowany jak zwykły dzień.
na pickingu po 8 godzinach nogi odpadaja bo zrobi sie sporo kilometrów28th maj 2013 o 2:06 pm #5868Agnieszka
UczestnikNa packingu normy są do wyrobienia, zresztą jeśli ludzie po 4 tygodniach robią po 140%, a wymagane jest zrobienie 85% normy to liczby mówią chyba same za siebie. Nogi przyzwyczajają się, z tego co wiem, to w większości takich miejsc się chodzi lub stoi, więc czego się lepszego spodziewać? Praca siedząca to tylko w biurze 🙂 Atmosfera jest ok. Jestem w Anglii od 5 lat i pracowałam w różnych miejscach, a tam naprawdę nikt na nikogo nie krzyczy. Ale albo chce się pracować, albo tylko zarabiać… 🙂
28th maj 2013 o 7:04 pm #5871she87
Uczestnikhmm teraz to Ty troszke przesadziłaś bo z tego co wiem ci co maja juz pernamenta wyrabiaja od 85 do 100 procent, pierwszy raz slysze zeby wogole ktos byl w stanie wyrobic 140%! a tym bardziej po 4 tygodniach, ja pracuje pare tygodni i mam ledwo 85 za caly tdzien a wcale sie nie obijam tylko staram sie.
29th maj 2013 o 3:48 am #5883Agnieszka
UczestnikJa pracuje 2 miesiące, dziś bez spieszenia się zrobiłam 112%. Ale może to tylko kwestia sposobu pakowania, w każdym razie jak widać na Twoim i moim przykładzie normy nie są takie niemożliwe 🙂 Ludzie na pernamencie nie robią może więcej niż 100, bo bonusy są tylko od 85 do 100%, powyżej stu już więcej nie płacą.
1st lipiec 2013 o 3:51 pm #6114Konrad
UczestnikWitam.
Ma moze ktos numer telefonudo agencji dzieki ktorej mozna podjac tam prace ?
Z gory dziekuje.1st lipiec 2013 o 4:21 pm #6115Adrian Stec
Uczestnik[quote=”Forestt21″ post=3527]Witam.
Ma moze ktos numer telefonudo agencji dzieki ktorej mozna podjac tam prace ?
Z gory dziekuje.[/quote]a myslalem ze ich ogloszenia na necie kazdy juz widzial, jest ich masa.. ;]
transline agencja:
01782366232trzeba znac bdb angielski, jesli chcesz to wpisz na facebooku Qommunicate i tam im zadaj pytanie na pw czy maja obecnie przyjecia do asosa w barnsley to Ci napisza.. 😛
3rd lipiec 2013 o 5:39 pm #6135Michal
Uczestnikmam pytanie czy ktos sie wybiera w piatek rano do tej frmy? 😉
4th lipiec 2013 o 2:13 am #6137Michal
UczestnikAlbo kto wie jak tam dojechac z Rotherham autobusem w piatek na godizne 9.30 z gory dzieki za odp.pozdrwiam
4th lipiec 2013 o 8:48 pm #6139M K
UczestnikWraz z moją dziewczyną mieszkamy w DONCASTER i dostaliśmy właśnie pracę w ASOS w Barnsley. Niestety nie mamy, jak tam dojechać, dlatego pilnie poszukujemy jakiejś dobrej duszy, która pracuje w Barnsley, ma SAMOCHÓD i za odpowiednią OPŁATĄ mogłaby nas tam zawozić 🙂
Mamy specyficzny shitf: od piątku do poniedziałku, od 12.30 do 23.00.
Najbardziej zależy nam na powrotach, więc jeśli ktoś kończy pracę ok. 23.00 w Barnsley , to dajcie, proszę, znać na numer: 07731677660
Mateusz&Magda
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.