Asos Barnsley-kilka pytań. Może ktoś chętny na wyjazd?
Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl › Fora › Polskie forum – Polonia w Yorkshire › Praca › Asos Barnsley-kilka pytań. Może ktoś chętny na wyjazd?
- Ten temat ma 22 odpowiedzi, 12 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 11 lat, 10 miesięcy temu przez
Michał Hadamik.
-
AutorWpisy
-
16th czerwiec 2014 o 1:31 pm #7550
Marcin Wąż
UczestnikWitam
wybieram się do Barnsley do Asos i mam pytania. Przede wszystkim jak proponujecie się dostać w okolice barnsley z Polski-konkretnie Krakowa (oczywiście chodzi o to żeby nie było drogo)???
Jak proponujecie szukać noclegu-myślę że na początek chciałbym pokój (tak żeby nie było dużej kaucji)??? Proszę o jakąś sugestię odnośnie tego gdzie najlepiej mieszkać bo magazyn nie jest w samym Barnsley z tego co widzę.Czy wybiera się ktoś w rejony Barnsley na przełomie czerwca/lipca, jeśli tak można się dogadać i pojechać, polecieć razem.
16th czerwiec 2014 o 11:29 pm #7551(…)
17th czerwiec 2014 o 9:05 pm #7556kluziu
UczestnikLecisz na lotnisko do dobcaster a z tamtad do samego barnsley busem 'miejskim’ najtansza opcaja. Z barnsley jezdza autobusy pod asosa na zmiane wiec nie ma problemu z dojazdem.
18th czerwiec 2014 o 2:09 pm #7559Anonimowy
Gośćwitam ja chcialbym sie tam wlasnei wybrac i jak cos to pisz na priv. pozdrawiam
19th czerwiec 2014 o 1:21 am #7561marek kmiec
Uczestnikdostać najlepiej się samolotem – szukaj odpowiedniego połączenia na lotnisko robin hooda (DOncaster/Sheffield DSA).
z lotniska do barnsley bezpośrednio jedzie autobus X19Co do noclegu – albo pokój w samym barnsley albo gdzieś po drodze do asosa – trasy autobusów można sprawdzić na stagecoachbus.com
Przy czym takie miejscowości jak Grimethorpe czy Little Houghton pozwalają na spokojne dojście pieszo. autobus kosztuje 12 funtów za 7 dniowy bilet
przy szukaniu polecam skorzystać ze stronki spareroom.co.uk lub easyroommate – mi znalezienie satysfakcjonującego pokoju zajęło 3h łącznie z wykonywaniem telefonów ( znalazłem pokój w goldthorpe – dojazd do asosa linią 216 – to połączenie jest dopasowane do systemu zmian w asosie)19th czerwiec 2014 o 2:55 pm #7565Szymon Lida
UczestnikPracuje ktoś może z forumowiczów na nocne zmiany w Asosie i posiada własny transport z Doncaster?
Byłbym ogromnie wdzięczny.
Pozdrawiam21st czerwiec 2014 o 8:25 am #7566xxmitaxx
UczestnikEj, nie chce straszyc, ale mieszkam obok i wlasnie dzis w nocy sie cos zjaralo w asosie. Pojechalem zobaczyc o 1 rano, ale pozamykali ulice wokol, i ludzie stadami szli ulicami.
21st czerwiec 2014 o 12:31 pm #7567marek kmiec
Uczestnikasos sie sfajczył
główna strona jest wyłączona21st czerwiec 2014 o 11:33 pm #756822nd czerwiec 2014 o 1:18 am #7569Remigiusz Galazkiewicz
UczestnikNie no super a ja mam bilet na samolot 2 lipca do Londyn Stansted a potem do Barnsley jadę pociągiem i miałem iść do pracy do Asosa ;/ ehh….
22nd czerwiec 2014 o 11:53 am #7571marek kmiec
Uczestnikproponuje się wstrzymać z anulowaniem biletu i najpierw zadzwonic do transline w poniedziałek żeby się wywiedziec o to co z pracą.
22nd czerwiec 2014 o 3:31 pm #7573Aleksandra Pelszynska
Uczestnik[quote=”remigiuszz” post=4987]Nie no super a ja mam bilet na samolot 2 lipca do Londyn Stansted a potem do Barnsley jadę pociągiem i miałem iść do pracy do Asosa ;/ ehh….[/quote]
Nie przejmuj się na zapas, asos nie spalił sie całkowicie, podobno jakaś instalacja poszła, szacowane są straty i z tego co wiem ludzie wracają juz do pracy. Mogą być jakieś opóźnienia ale napewno niebawem firma znów ruszy pełną parą.22nd czerwiec 2014 o 4:01 pm #7574marek kmiec
Uczestnikyup kolega przed chwila dostal sms-a zeby przyjsc dzis do pracy na nocna zmiane.
wiec miejmy nadzieje ze wszystko szybko wroci do normy22nd czerwiec 2014 o 4:05 pm #7575Szymon Lida
UczestnikKolega nie jest może z Doncaster? Poszukuję transportu. Do mnie jeszcze się nie odezwali.
22nd czerwiec 2014 o 4:40 pm #7576marek kmiec
Uczestnikz goldthorpe jak i ja 😉
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.