Asos Barnsley-kilka pytań. Może ktoś chętny na wyjazd?

Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl Fora Polskie forum – Polonia w Yorkshire Praca Asos Barnsley-kilka pytań. Może ktoś chętny na wyjazd?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 23 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Marcin Wąż
    Uczestnik

Witam
    wybieram się do Barnsley do Asos i mam pytania. Przede wszystkim jak proponujecie się dostać w okolice barnsley z Polski-konkretnie Krakowa (oczywiście chodzi o to żeby nie było drogo)???
    Jak proponujecie szukać noclegu-myślę że na początek chciałbym pokój (tak żeby nie było dużej kaucji)??? Proszę o jakąś sugestię odnośnie tego gdzie najlepiej mieszkać bo magazyn nie jest w samym Barnsley z tego co widzę.

Czy wybiera się ktoś w rejony Barnsley na przełomie czerwca/lipca, jeśli tak można się dogadać i pojechać, polecieć razem.

(…)

kluziu
    Uczestnik

Lecisz na lotnisko do dobcaster a z tamtad do samego barnsley busem 'miejskim’ najtansza opcaja. Z barnsley jezdza autobusy pod asosa na zmiane wiec nie ma problemu z dojazdem.

Anonimowy
    Gość

witam ja chcialbym sie tam wlasnei wybrac i jak cos to pisz na priv. pozdrawiam

marek kmiec
    Uczestnik

dostać najlepiej się samolotem – szukaj odpowiedniego połączenia na lotnisko robin hooda (DOncaster/Sheffield DSA).
    z lotniska do barnsley bezpośrednio jedzie autobus X19

Co do noclegu – albo pokój w samym barnsley albo gdzieś po drodze do asosa – trasy autobusów można sprawdzić na stagecoachbus.com
    Przy czym takie miejscowości jak Grimethorpe czy Little Houghton pozwalają na spokojne dojście pieszo. autobus kosztuje 12 funtów za 7 dniowy bilet
    przy szukaniu polecam skorzystać ze stronki spareroom.co.uk lub easyroommate – mi znalezienie satysfakcjonującego pokoju zajęło 3h łącznie z wykonywaniem telefonów ( znalazłem pokój w goldthorpe – dojazd do asosa linią 216 – to połączenie jest dopasowane do systemu zmian w asosie)

Szymon Lida
    Uczestnik

Pracuje ktoś może z forumowiczów na nocne zmiany w Asosie i posiada własny transport z Doncaster?
    Byłbym ogromnie wdzięczny.
    Pozdrawiam

xxmitaxx
    Uczestnik

Ej, nie chce straszyc, ale mieszkam obok i wlasnie dzis w nocy sie cos zjaralo w asosie. Pojechalem zobaczyc o 1 rano, ale pozamykali ulice wokol, i ludzie stadami szli ulicami.

marek kmiec
    Uczestnik

asos sie sfajczył
    główna strona jest wyłączona

oni2002
    Uczestnik

Nie no super a ja mam bilet na samolot 2 lipca do Londyn Stansted a potem do Barnsley jadę pociągiem i miałem iść do pracy do Asosa ;/ ehh….

marek kmiec
    Uczestnik

proponuje się wstrzymać z anulowaniem biletu i najpierw zadzwonic do transline w poniedziałek żeby się wywiedziec o to co z pracą.

[quote=”remigiuszz” post=4987]Nie no super a ja mam bilet na samolot 2 lipca do Londyn Stansted a potem do Barnsley jadę pociągiem i miałem iść do pracy do Asosa ;/ ehh….[/quote]
    Nie przejmuj się na zapas, asos nie spalił sie całkowicie, podobno jakaś instalacja poszła, szacowane są straty i z tego co wiem ludzie wracają juz do pracy. Mogą być jakieś opóźnienia ale napewno niebawem firma znów ruszy pełną parą.

marek kmiec
    Uczestnik

yup kolega przed chwila dostal sms-a zeby przyjsc dzis do pracy na nocna zmiane.
    wiec miejmy nadzieje ze wszystko szybko wroci do normy

Szymon Lida
    Uczestnik

Kolega nie jest może z Doncaster? Poszukuję transportu. Do mnie jeszcze się nie odezwali.

marek kmiec
    Uczestnik

z goldthorpe jak i ja 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 23 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.