Antena

Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Rafal Bieniek
    Uczestnik

Witam
    Poszukuje Kogos kto by mi ustawil Antene Satelitarna, gdyz po ostatnich silnych wiatrach cos mi sie przestawilo i nie nie odbieram sygnalu.
    jak znacie kogos to dajcie znac … jak najszybiej. please B)

andrzej
    Uczestnik

Wejdz w ogloszenia i w kategorii rozne znajdziesz montaz anten sat.Napewno dadza rade ustawic,ale nie wiem za ile.

Urszula
    Uczestnik

My tam sobie ustawialismy sami. Jedno na drabinie, drugie przy tel i dalismy rade 😉

kaaziu1
    Uczestnik

popieram Lucyne:) moj mezczyzna sam ustawial z moja mala pomoca oczywiscie czyli nawolywaniem czy dziala czy nie 🙂

andrzej
    Uczestnik

Zamiast sie chwalic ,ze sami to zrobiliscie,moglibyscie czlowiekowi zaoferowac swoja pomoc.

kaaziu1
    Uczestnik

to co ja mam wejsc na drabine i mu ustawic antene?? bez przesady chyba kazdy facet to potrafi!!

Urszula
    Uczestnik

[quote=”kaaziu1″ post=2399]to co ja mam wejsc na drabine i mu ustawic antene?? bez przesady chyba kazdy facet to potrafi!![/quote]
    :laugh: Dokladnie

franek
    Uczestnik
    andrzej
    Uczestnik

[quote=”kaaziu1″ post=2399]to co ja mam wejsc na drabine i mu ustawic antene?? bez przesady chyba kazdy facet to potrafi!![/quote] Nie nikt cie nie prosi zebys wchodzil/a na drabine,Ktos szuka kogos do ustawienia anteny,a wy sie tu przechwalacie,ze sami.Moze on ma lek wysokosci.Ktos poprostu prosi o pomoc i tyle.

Urszula
    Uczestnik

Pfff od razu przechwalacie.
    Czasami zadziwia mnie, jak ludzie do kazdej pierdoly szukaja 'fachowca’, ktoremu mozna zaplacic.
    Znajomych nie ma kolega, ktorych moglby poprosic o pomoc?

Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.