Akwarystyka
Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl › Fora › Polskie forum – Polonia w Yorkshire › Zwierzaki › Akwarystyka
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat, 5 miesięcy temu przez
Grzegorz.
-
AutorWpisy
-
1st marzec 2012 o 9:24 am #3920
Grzegorz
UczestnikWitam serdecznie, czy ktos sie orientuje czy jest wiecej sklepow akwarystycznych w Donny? Z tego co wiem, to jeden jest na miescie kolo marketu, ale czy jest jeszcze jakis? Jak ktos cos wie na ten temat to prosze o odpowiedz, pozdrawiam.
1st marzec 2012 o 9:45 am #3921Urszula
UczestnikWydaje mi sie, ze w tym po drodze na Bentley tez beda jakies artykuly i rybki.
Najbardziej w pamiec wbily mi sie kroliki, ale to dosc duzy sklep, wiec powinno chyba cos tam byc w temacie.1st marzec 2012 o 7:07 pm #3924xhxh90
UczestnikW strone Bentley to Pets at Home i The Range, a i jest jeszcze sklep na Armthorpe 🙂
1st marzec 2012 o 10:30 pm #3927Urszula
UczestnikWlasnie mi chodzilo o Pets at Home. Przyznam, ze w Range nigdy nie bylam.
2nd marzec 2012 o 8:51 am #3931Grzegorz
UczestnikDziekuje, za zainteresowanie tematem. [quote]Wydaje mi sie, ze w tym po drodze na Bentley tez beda jakies artykuly i rybki.
Najbardziej w pamiec wbily mi sie kroliki, ale to dosc duzy sklep, wiec powinno chyba cos tam byc w temacie. [/quote] Podskocze w wolnym czasie do tych sklepow, obczaje co tam jest. Jak narazie krolikami nie jestem zainteresowany, ale dobrze wiedziec, ze tam sa. Moze komus innemu sie przyda 🙂
[quote]W strone Bentley to Pets at Home i The Range, a i jest jeszcze sklep na Armthorpe [/quote]Mozesz sprecyzowac, gdzie miej wiecej ten sklep na Atmthorpe sie znajduje ? Bede bardzo wdzieczny. Dziekuje i pozdrawiam.2nd marzec 2012 o 10:05 am #3932Urszula
Uczestnik49, Doncaster Rd, Armthorpe, Doncaster , DN3 2BU
To mi podpowiedzial wujek google-sklep fish-n-fings, ale jak wpisuje pet shop armthorpe, znajduje jeszcze kilka adresow m.in Beckett Road w Doncaster(?)
😉2nd marzec 2012 o 7:37 pm #3933Karol Donkarski
UczestnikHej.
Tu podaje link na sklepy które według mnie są najlepsze http://www.viscum.co.uk/ . Sklepu na armthorpe nie polecam wszystkie rybki zakupione tam zdychają , jest to opinia moja i kolegów. Co do Viscuma to obsługa się zna i doradza można też tam sprzedawać rybki jak i negocjować cenę(co do gościa na armthorpe -sprzeda ci piranie z gupikami i powie że nic się nie stanie). Pozdrawiam. 🙂3rd marzec 2012 o 7:49 am #3935Grzegorz
UczestnikWitam
[quote]49, Doncaster Rd, Armthorpe, Doncaster , DN3 2BU
To mi podpowiedzial wujek google-sklep fish-n-fings, ale jak wpisuje pet shop armthorpe, znajduje jeszcze kilka adresow m.in Beckett Road w Doncaster(?)[/quote]
Juz znalazlem sam ale dzieki za info.
[quote]Hej.
Tu podaje link na sklepy które według mnie są najlepsze http://www.viscum.co.uk/ . Sklepu na armthorpe nie polecam wszystkie rybki zakupione tam zdychają , jest to opinia moja i kolegów. Co do Viscuma to obsługa się zna i doradza można też tam sprzedawać rybki jak i negocjować cenę(co do gościa na armthorpe -sprzeda ci piranie z gupikami i powie że nic się nie stanie). Pozdrawiam. [/quote]
Wlasnie dzisiaj tez dostalem namiary na sklep viscum. Podobno to bardzo dobry sklep akwarystyczny. W wolnej chwili tam podjade i sie zorientuje co tam maja.
Dziekuje za odp i pozdrawiam:) -
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.