Agencje pracy – quiet

Wyświetlanie 4 wpisów - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    xyzluki2
    Uczestnik

Od 2 dni jestem w Doncaster i w kazdej agencji słysze tylko, ze jest cisza z pracą, że zadzwoń pod koniec tygodnia, wyślij nam CV e-mailem itp….

Naprawde jest tak źle z pracą teraz? Może ktoś wie, gdzie przyjmuja do pracy?

Julia
    Uczestnik

Ja wbijam za niecałe 3 tygodnie, nie strasz mnie, że jest aż tak źle ;/ a wy, mężczyźni podobno macie więcej możliwości.. Ja tylko orientuje się, że możliwości są w magazynach NEXT, fabryce kwiatów i Tesco, ale jak zię z nimi „zakumplować” to jestem zielona ;| życzę Powodzenia!

xyzluki2
    Uczestnik

Teraz podobno jest kiepski sezon, ale nie myślałem, że az tak. Człowiek z agencji która przyjmuje do IKEA powiedział 2-3 tygodnie wiec moze akurat trafisz 🙂

Michał
    Uczestnik

Podejdz do Templine na Trax Parku, tam sa dwa magazyny Wincantonu i tam taka budka mala 🙂 Tam jest agencja Templine i ona rekrutuje miedzy innymi do Flymo, pracowalem tam w zeszlym roku i byly przyjecia pod koniec lutego poczatek marca, to jest magazyn z kosiarkami wiec akurat rusza sezon. Jak masz podstawowy Angielski to sie napewno zalapiesz.
    Pozdrawiam

Wyświetlanie 4 wpisów - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.