.

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Kas
    Uczestnik

////

iga9
    Uczestnik

Przecież nikt Cie za darmo nie weźmie do mieszkania. Ile jesteś w Anglii, masz insurance number?
    Do Meridiana idź się zarejestruj. Tylko jak raz pójdziesz to pewnie Ci nic nie zaproponuje, musisz kilka razy się upomnieć.

Zachciało się „dorosłego” życia z chłopakiem. Takie są skutki B)

Kas
    Uczestnik

Jestem tu prawie 3 lata, posiadam wszystkie papiery zezwalajace na legalna prace. Mam swiadomosc tego iz nikt na piekne oczy nie wezmie mnie do mieszkania. Ale liczylam na jakas pomoc w tym kierunku, to nie zachcianka doroslego zycia bo je wiode niestety od 14 roku zycia po prostu chlopakowi w pewnym momencie odbilo a ja znalazlam sie w potrzasku.

Kicia
    Uczestnik

I w takiej sytuacji można zobaczyć Polaków jak pomagają raczej nie pomagają !!!!! tylko nóż w plecy i Ci napiszą że nikt Ci nic nie da za darmo po raz kolejny Polacy pokazują się z zajebistej strony z życzliwością i pomocą na obczyżnie. Gówno zakłamani wszyscy są i tyle powiedzą ci idz sobie tam czy tam i tyle z Pomocy. Każdy siedzi w swoim gronie w domciu i z falszywymi koleżaneczkami które dupe obrabiją na kazdym kroku !!!! Dwulicowce dlatego my nie nie mamy zadnych znajomych Polaków wole z Angolami pogadać niż z tymi falszywcami. Wracając do sprawy pewnie ciezko ci bedzie z tym uporac samemu ja nigdy nie bylam tu zarejestrowana w zadnej Agnecji pracy nie wiem jak to wygląda z tego co tu ludzie pisza trzeba zdawać testy .Życze powidzenia w znalezieniu kogo kolwiek w co wątpie kazdy tutaj patrzy na siebie i na swoje dobro i rodziny nikt chyba nie bedzie sie wplatywal w wasze sprawy zwlaszcza jak w gre wchodza jakies narkotyki i przemoc !!!

Kicia
    Uczestnik

Przeczytaj w ogloszeniach jakis gosciu sie oglaszal ze 40 osob do pracy biora i ze daje namiary w dziale ogloszenia !!!

Urszula
    Uczestnik

A o co wogole chodzi?

iga9
    Uczestnik

Kicia nie przesadzasz? Taka jest prawda, myslisz ze komus sie nudzi i ma tyle czasu żeby wziąć ją i zaprowadzić do wszsytkich agencji w mieście żeby znalazła prace? I jeszcze może przygarnie ją do siebie bo biedna nie ma pieniędzy? Skoro jest 3 lata w Anglii to co robiła przez 3 lata, że nie wie gdzie ma szukać pracy i nie ma żadnych znajomych ? Ja jej powiedziałam gdzie ma iść i wiem że przyjęliby ją tam do pracy, ale trzeba pokazać, że chce pracować. Zawsze to coś.

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.