Gdzie rekrutuja teraz do pracy w Doncaster?
Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl › Fora › Polskie forum – Polonia w Yorkshire › Praca › Gdzie rekrutuja teraz do pracy w Doncaster?
- Ten temat ma 34 odpowiedzi, 20 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 11 lat temu przez
Kiren1991.
-
AutorWpisy
-
27th sierpień 2014 o 4:08 pm #7786
Piotr
UczestnikWitam. Czy ktoś wie gdzie są teraz przyjęcia do pracy w Doncaster? Rejestrowałem się już w agencjach takich jak Taskmaster, Templine, Major i kilku innych wszędzie zdałem testy bezbłędnie tak samo jak rozmowę a nikt nie dzwoni :/
Co się dzieje w tym roku w Doncaster, z tego co wiem nie tylko ja mam problemy z znalezieniem jakiejkolwiek pracy ;/ .27th sierpień 2014 o 5:54 pm #7787Solsbury Solutions
UczestnikWitam
my mamy caly czas przyjecia do Nexta w South Elmsall oraz Manwers Way. Nasz numer telefonu to 01924666529.
Wymagania to jezyk angielski w stopniu komunikatywnym.
pozdrawiamy
Solsbury Solutions
Wakefield28th sierpień 2014 o 1:58 am #7791Ofek
UczestnikPiotrek, szukaj pracy bezposrenio w firmach. Wysyłaj CV wszedzie tam gdzie nawet nie ma ogloszeń. Wiekszosc prac w agencjach wyglada nastepujaco; pracujesz krotki okres, nie ma pracy, szukasz od nowa. I tak w kolo Macieju. Wiem o czym pisze, pracowalem w dwoch agencjach; oklamywanie i obiecywanki sa na porzadku dziennym. Jak u Ciebie z Angielskim? Sklej ladne CV, odwiedz katalog firm i wysylaj gdzie sie da. Jest bardzo duzo pracy w firmach ktore maja wywalone na agencje i do tego nawet nie oglaszaja swoichg ofert.
3rd wrzesień 2014 o 4:52 pm #7818Female Shepard
UczestnikHejka, nie chce zakładać nowego tematu, więc zapytam tu:
Czy ktoś wie jaka agencja rekrutuje do Amazon w Doncaster?
Dzięki z góry i pozdrawiam!
4th wrzesień 2014 o 11:27 pm #7822Adams21
UczestnikCześć czy rekrutacja teraz gdzieś do pracy ? Brat chciałby przyjechać ale nie wiem gdzie mógłbym mu pracę znaleźć angielskiego nie zna… macie jakieś pomysły gdzie mógłby trochę po pracować zarobić swoje i wrócić ..proszę o szybką odpowiedź..
5th wrzesień 2014 o 5:47 pm #7823Adrian Stec
Uczestnik[quote=”Adams21″ post=5235]Cześć czy rekrutacja teraz gdzieś do pracy ? Brat chciałby przyjechać ale nie wiem gdzie mógłbym mu pracę znaleźć angielskiego nie zna… macie jakieś pomysły gdzie mógłby trochę po pracować zarobić swoje i wrócić ..proszę o szybką odpowiedź..[/quote]
bez angielskiego to ciężko, pewna opcja to ABP.. 😛 poszukaj na http://www.mojawyspa.co.uk , tam dają dużo ogłoszeń z pracą i są z okolic doncaster czasem 😉
6th wrzesień 2014 o 5:45 pm #7827AggieM
UczestnikAle ile na szkolenie trzeba czekac do Abp.. miesiac , dwa?
9th wrzesień 2014 o 10:41 pm #7840Adrian Stec
Uczestnik[quote=”AggieM” post=5240]Ale ile na szkolenie trzeba czekac do Abp.. miesiac , dwa?[/quote]
jak mają pracę ( obecnie nie wiem czy mają ) to nawet w tym samym tyg co interview robią szkolenie i jest praca od razu, ale to zależy od zapotrzebowania, więc jak ktoś nie umie angielskiego i nie ma innej opcji to lepsza taka niż żadna.
10th wrzesień 2014 o 8:32 pm #7842AggieM
Uczestnikno tak wiosna tak jest , a on chyba bedzie teraz pracy szukal. Abbey przyjmuje do Poskits , Asos itp
10th wrzesień 2014 o 10:50 pm #7845anka b
Uczestnika jaka agencja rekrutuje obecnie do ABP?? I zna moze ktos gdzie strasza osoba mogla by strac sie o prace okolo 50 z jezykiem kiepsko chociaz na 1/2 etatu.
12th wrzesień 2014 o 12:38 am #7847wiolax17
UczestnikW ogloszeniach o prace jest teraz ze szukają ludzi do ABP i jest numer kontaktowy tam przyjmują bez języka i rownież osoby starsze.
10th luty 2015 o 2:30 pm #8153weronika
UczestnikWitam. Czy ktoś wie gdzie są teraz przyjęcia do pracy w Doncaster? Jestem zarejestrowana w kilku agencjach, ale nie mają żadnych ofert. Mówię dobrze po angielsku, pracowałam już na magazynach.
11th luty 2015 o 4:24 pm #815511th luty 2015 o 4:42 pm #8156weronika
UczestnikDo nexta wysłałam aplikację kilka dni temu, a dzisiaj dostałam i wypełniłam test ale obawiam się, że nie zdałam bo był dosyć trudny.
Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś informację będę bardzo wdzięczna za pomoc.14th luty 2015 o 3:31 pm #8162robson
UczestnikJeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pracy natychmiast,to wiem,że do ABP są co chwile przyjęcia.Ale proponuję dzwonić do Taskmastera.Ja czekałem na pracę od nich dwa dni!!!
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.