Gdzie rekrutuja teraz do pracy w Doncaster?

Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl Fora Polskie forum – Polonia w Yorkshire Praca Gdzie rekrutuja teraz do pracy w Doncaster?

• Ten temat ma 34 odpowiedzi, 20 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 11 lat temu przez Kiren1991.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 35 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Piotr
    Uczestnik

Witam. Czy ktoś wie gdzie są teraz przyjęcia do pracy w Doncaster? Rejestrowałem się już w agencjach takich jak Taskmaster, Templine, Major i kilku innych wszędzie zdałem testy bezbłędnie tak samo jak rozmowę a nikt nie dzwoni :/
    Co się dzieje w tym roku w Doncaster, z tego co wiem nie tylko ja mam problemy z znalezieniem jakiejkolwiek pracy ;/ .

Witam
    my mamy caly czas przyjecia do Nexta w South Elmsall oraz Manwers Way. Nasz numer telefonu to 01924666529.
    Wymagania to jezyk angielski w stopniu komunikatywnym.
    pozdrawiamy
    Solsbury Solutions
    Wakefield

Ofek
    Uczestnik

Piotrek, szukaj pracy bezposrenio w firmach. Wysyłaj CV wszedzie tam gdzie nawet nie ma ogloszeń. Wiekszosc prac w agencjach wyglada nastepujaco; pracujesz krotki okres, nie ma pracy, szukasz od nowa. I tak w kolo Macieju. Wiem o czym pisze, pracowalem w dwoch agencjach; oklamywanie i obiecywanki sa na porzadku dziennym. Jak u Ciebie z Angielskim? Sklej ladne CV, odwiedz katalog firm i wysylaj gdzie sie da. Jest bardzo duzo pracy w firmach ktore maja wywalone na agencje i do tego nawet nie oglaszaja swoichg ofert.

Female Shepard
    Uczestnik

Hejka, nie chce zakładać nowego tematu, więc zapytam tu:

Czy ktoś wie jaka agencja rekrutuje do Amazon w Doncaster?

Dzięki z góry i pozdrawiam!

Adams21
    Uczestnik

Cześć czy rekrutacja teraz gdzieś do pracy ? Brat chciałby przyjechać ale nie wiem gdzie mógłbym mu pracę znaleźć angielskiego nie zna… macie jakieś pomysły gdzie mógłby trochę po pracować zarobić swoje i wrócić ..proszę o szybką odpowiedź..

Adrian Stec
    Uczestnik

[quote=”Adams21″ post=5235]Cześć czy rekrutacja teraz gdzieś do pracy ? Brat chciałby przyjechać ale nie wiem gdzie mógłbym mu pracę znaleźć angielskiego nie zna… macie jakieś pomysły gdzie mógłby trochę po pracować zarobić swoje i wrócić ..proszę o szybką odpowiedź..[/quote]

bez angielskiego to ciężko, pewna opcja to ABP.. 😛 poszukaj na http://www.mojawyspa.co.uk , tam dają dużo ogłoszeń z pracą i są z okolic doncaster czasem 😉

AggieM
    Uczestnik

Ale ile na szkolenie trzeba czekac do Abp.. miesiac , dwa?

Adrian Stec
    Uczestnik

[quote=”AggieM” post=5240]Ale ile na szkolenie trzeba czekac do Abp.. miesiac , dwa?[/quote]

jak mają pracę ( obecnie nie wiem czy mają ) to nawet w tym samym tyg co interview robią szkolenie i jest praca od razu, ale to zależy od zapotrzebowania, więc jak ktoś nie umie angielskiego i nie ma innej opcji to lepsza taka niż żadna.

AggieM
    Uczestnik

no tak wiosna tak jest , a on chyba bedzie teraz pracy szukal. Abbey przyjmuje do Poskits , Asos itp

anka b
    Uczestnik

a jaka agencja rekrutuje obecnie do ABP?? I zna moze ktos gdzie strasza osoba mogla by strac sie o prace okolo 50 z jezykiem kiepsko chociaz na 1/2 etatu.

wiolax17
    Uczestnik

W ogloszeniach o prace jest teraz ze szukają ludzi do ABP i jest numer kontaktowy tam przyjmują bez języka i rownież osoby starsze.

weronika
    Uczestnik

Witam. Czy ktoś wie gdzie są teraz przyjęcia do pracy w Doncaster? Jestem zarejestrowana w kilku agencjach, ale nie mają żadnych ofert. Mówię dobrze po angielsku, pracowałam już na magazynach.

Jarek
    Uczestnik
    weronika
    Uczestnik

Do nexta wysłałam aplikację kilka dni temu, a dzisiaj dostałam i wypełniłam test ale obawiam się, że nie zdałam bo był dosyć trudny.
    Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś informację będę bardzo wdzięczna za pomoc.

robson
    Uczestnik

Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pracy natychmiast,to wiem,że do ABP są co chwile przyjęcia.Ale proponuję dzwonić do Taskmastera.Ja czekałem na pracę od nich dwa dni!!!

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 35 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.